Nedělaj šmouhy

Ahoj už jste zažili ten trapas, kdy po vás na baletizolu zůstaly šmouhy?
Pokud ne, buďte rádi ???? Pokud ano, víteproč?
Dnes se podíváme na to, jak tomuto problému předejít a jaké sneakery jsou vhodné i na světlý baletizol.


1. Co jsou sneakery a proč mohou dělat šmouhy?

Taneční sneakery, jednen z nepoužívanejších typů taneční obuvi napříč různými tanečními styly. Od lidovkářů přes tanečníky scéniky, diska až po latináře.
Většinou mají podrážku vyrobenou z gumy, nebo TPU (technický polyuretan). Menšinově jsou sneakery s koženou podrážkou, nebo guma pošitá plátnem.

Gumová podrážka


TPU podrážka



Kožená podrážka



Guma pošitá plátnem


A právě zde tkví příčina problému! Zatím co kožená a TPU podrážka je bezproblémová, guma vám může vyrobit solidní problém. Pokud totiž tancujete na světlém baletizolu, tak gumová podrážka může dělat šmouhy. Pokud tedy jdete na baletizol a zvláště ten světlý měl by se vám rozsvítit výstražný majáček. Pokud jdete jen do tělocvičny na parkety mělo by to být bez problémů.

4. Jaké sneakery jsou vhodné pro baletizol

V naší nabídce má me samozřejmě všechny druhy – s koženou, TPU i gumovou podrážkou. Rádi vám ale pomůžeme vybrat vhodné sneakery pro vaše účely. V filtrech najdte přídění podle moteriálu podrážky – podešve. Stačí jen zakliknout vaší volbu a tradá…..





Doufám, že jsme vás navedli na správnou cestu. Přejeme dobrou volbu a lehký krok.  Další informace můžete najít v našem videu, které se věnuje této tématice.

Nejnovější

Video

Instagram